دیر زمانی ست که بین کشور ایران و کشورهای منطقه خاور دور ارتباطات تجاری و فرهنگی برقرار بوده است. یکی از این کشورها، کشور ژاپن است که به نظر می رسد اطلاعات ما از اوضاع اقتصادی و روابط تجاری ما بین دو کشور بیشتر از اطلاعات فرهنگی و پژوهشی باشد، لذا برای تکمیل این اطلاعات و آگاهی از اوضاع فرهنگی و تاثیر آن بر گسترش زبان و ادبیات فارسی در ژاپن همچنین گسترش زبان و ادبیات ژاپنی در ایران ترغیب شدیم مصاحبه ای با آقای دکتر سیدآیت حسینی عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات ژاپنی دانشگاه تهران که بطور همزمان هم در این دانشکده و هم در گروه زبان و ادبیات خارجی دانشکده مطالعات جهان-مطالعات شرق شناسی گروه مطالعات شرق آسیا کار تدریس را انجام می دهد داشته باشیم و از اطلاعات ارزنده آقای دکتر به عنوان شخصی که کارشناسی زبان ادبیات ژاپنی از دانشگاه تهران گرفته همچنین مقطع کارشناسی ارشد رشته زبان شناسی گرایش زبان ژاپنی و دوره دکتری را در دانشگاه توکیو در رشته زبان شناسی ژاپنی سپری کرده اند در این شماره از نشریه بهره مند شویم .
. (1398). آشنایی با کرسی های زبان و ادبیات فارسی ، ایران شناسی در ژاپن به روایت استادیار زبان و ادبیات ژاپنی. مجله مطالعات ایرانی- اسلامی, 9(3), 5-20.
MLA
. "آشنایی با کرسی های زبان و ادبیات فارسی ، ایران شناسی در ژاپن به روایت استادیار زبان و ادبیات ژاپنی", مجله مطالعات ایرانی- اسلامی, 9, 3, 1398, 5-20.
HARVARD
. (1398). 'آشنایی با کرسی های زبان و ادبیات فارسی ، ایران شناسی در ژاپن به روایت استادیار زبان و ادبیات ژاپنی', مجله مطالعات ایرانی- اسلامی, 9(3), pp. 5-20.
VANCOUVER
. آشنایی با کرسی های زبان و ادبیات فارسی ، ایران شناسی در ژاپن به روایت استادیار زبان و ادبیات ژاپنی. مجله مطالعات ایرانی- اسلامی, 1398; 9(3): 5-20.